Junior Art Director till Sagaform AB:s marknadsteam i Borås

Du älskar färg, form och grafisk design. Vill skapa inspirerande och säljande material inom inredningsbranschen och är en mästare på att strukturera och hitta kreativa lösningar. Välkommen! Det är just dig vi söker. För visst vill du ta nästa steg i karriären? Eller kanske det första? Det är helt okej det också, då du kommer att jobba tillsammans med vår marknadsavdelning och följa vår kommunikationsstrategi. Allt medan du ser till att både våra kunders och vårt eget material håller högsta kvalitet inom retail- och profilmarknaden.

Om jobbet:
Som Jr Art Director på Sagaform AB kommer du att arbeta med varumärkena Sagaform, ByOn, Victorian, Vakinme och Bagsfirst inom både retail och profil. Tillsammans med marknadsteamet jobbar du med den kreativa designprocessen inom det grafiska, digitala, artwork, tryck, förpackningar, varumärkeskoncept med mera. Du redigerar och hanterar bilder i olika kommunikationskanaler, skapar original, retuscherar och gör språksättningar för tryck och webb. Du skapar nyhetsbrev och är inte rädd för att skriva när det behövs. Du uppdaterar och hanterar även viss artikelvård inom våra digitala kanaler. Tjänsten innebär också produktfoto så om du dessutom kan fota eller vill lära dig är det ett stort plus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Sagaform AB i Borås.  

Om dig:
Din personlighet betyder mycket för oss. Du sprider energi, är prestigelös och idérik. Du gillar att samarbeta, vara strukturerad och att hitta lösningar. Miljön hos oss präglas av framåtanda och kreativitet, så vi tar för givet att du också har en stark egen drivkraft.  

Det här har du redan:

  • Relevant högskoleutbildning eller liknande inom art direction eller grafisk design och formgivning
  • Goda kunskaper inom Office-paketet, Photoshop, InDesign och Illustrator
  • Kunskap inom digitala kanaler, bild och rörlig media
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Det här erbjuder vi:
En inspirerande och givande arbetsplats. Att arbeta i ett framåtlutat och begåvat team. Möjlighet att utveckla dig själv till nya nivåer inom ditt expertområde

 

"Förutom att få jobba med något så roligt som inredning så innebär det här jobbet allt och lite till. Att sätta långsiktiga strategier och kampanjer, till att rent operativt skapa marknadsmaterial som får fram våra varumärken på rätt sätt.

Ingen dag är den andra lik och jag älskar att få jobba i alla nivåer med enorm flexibilitet. Vi jobbar tajt ihop mellan avdelningarna vilket gör att vi är ett starkt team som siktar mot samma mål. 

Vi söker en teamspelare som är beredd att kavla upp ärmarna och göra insatser både högt och lågt. Som utan prestige vill skapa och bygga långsiktiga varumärken och driva affärer tillsammans med oss."
- Sara Wernerby Marknadschef Sagaform AB


 Ansökan
Ansök via länken nedan. Vi har löpande urval skicka därför din ansökan snarast. OBS! Inkludera ditt CV och din portfolio i ansökan. 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 

 

Om Sagaform AB
Sagaform AB levererar starka varumärken och tydliga identiteter inom hem- och inredningsbranschen, samtliga samlade under A way of living. Vi ser på oss själva som ett hus fyllt med möjligheter och tar vår uppgift, att vara en trygg, professionell och inspirerande partner på största allvar. Tillsammans erbjuder bolagets varumärken Sagaform, ByOn, Victorian, Vakinme & Bagsfirst ett brett sortiment för både retail och profil kunder världen över med ett tydligt fokus inom Europa. Bolaget är lokaliserat i Viared utanför Borås med 25 anställda och är en del av New Wave Group www.nwg.se läs mer på www.awoliving.com 
Varumärken: www.sagaform.com www.byon.se www.vakinme.com

Sökord: Marknad, AD, Jr AD, Junior Art Director, Sociala medier, SoMe, Marknadsföring, Adobe, Grafisk design, Grafiker