Söker du en spännande tjänst i ett internationellt bolag? Är du dessutom på jakt efter ett jobb där du får användning av din fenomenala planeringsförmåga och tycker om förändring? Då kan du vara den vi söker som vår nya Supply Chain Planner till vårt nyrenoverade huvudkontor i Göteborg!

 

Supply Chain Planner
till vårt huvudkontor i Göteborg

Som Supply Chain Planner hos Elis Design & Supply Chain Centre kommer du främst att ansvara för att planera, prognostisera och styra delar av företagets lagerförda artiklars behovsbild på kort och lång sikt.

Det är en ny och spännande tjänst inom Supply Chain avdelningen. Rollen är under uppbyggnad då vi just nu är inne i en förändringsfas. Under nästa år ska vårt affärssystem bytas ut till SAP. Det innebär att du först kommer verka inom nuvarande processer och system men inom kort behöva sätta dig in i nya processer och system. Organisationen kommer utvecklas under kommande år till att bli excellence center inom Supply Chain, så det kommer finnas spännande möjligheter att utvecklas inom.

Du kommer ha ett nära samarbete med övriga funktioner inom Supply Chain, kundtjänst, marknad, och till viss del externa leverantörer.

 

”Vad kul att just du är nyfiken på denna roll! Jag jobbar som Supply Chain Manager och ansvarar för att vi som team säkerställer att produktionen, transporterna, lagerhanteringen/controlling och distributionen av våra arbetskläder görs på rätt sätt så att de kan nå rätt kund, i rätt tid och i rätt kvalitet!

Jag har varit i företaget sen oktober 2019 och har många års erfarenhet inom Supply Chain inom olika branscher. Att få vara en del av Elis-teamet är så spännande – det händer alltid mycket och att få vara i ett företag som genomgår ett paradigmskifte är inspirerande, spännande, utmanande och kul!

Som ledare fokuserar jag på att motivera teamet genom att få dem att känna sig trygga så att de kan presentera sitt bästa, gå mot uppsatta mål och trivas i sina jobb. Att se, prata och kommunicera med varje individ på dennes premisser har alltid varit en av mina styrkor.”

- Anna Stakeberg Westheim, Supply Chain Manager

 

Vad innebär rollen som Supply Chain Planner?

 • Ansvarig för lagerstyrning av plagg från utvalda fabriker.
 • Följa lagervärden, servicegrad och lageromsättningshastighet, analysera talen och föreslå åtgärder.
 • Prognostisera framtida behov och kommunicera dem till utvalda fabriker.
 • Bidra med input till vår S&OP process.
 • Analysera information och trender i vårt prognos- och inköpssystem Slim4.
 • Medverka i projekt som syftar till utveckling av system och rutiner.
 • Lägga inköpsorder till utvalda leverantörer.
 • Leveransbevaka produktion- och inköpsorder.
 • Uppdatera produktionssiffror och ge input till olika typer av uppföljningar.
 • Fakturakontrollera produktions- och inköpsfakturor.
 • Etc.
Vi söker två Supply Chain Planners varav en tjänsterna är en tidsbegränsad anställning på 12 månader, men med goda möjligheter till fortsatt anställning.

Varför ska du välja Elis?
Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val. Förutom att få ingå i ett härligt glatt team så erbjuder vi löpande utveckling såväl professionell som personlig. 

Vem är du?
Vi ser att du som person har ett inre driv och är självgående i ditt arbete. Du är en analytiker som brinner för förbättringar för att möjliggöra försäljning och effektiva processer för verksamheten. Du har en stor kapacitet och förmåga att analysera för att kunna ta kloka beslut för företaget. 

Vi ser gärna att du är strukturerad, noggrann och är duktig på att kommunicera muntligt och skriftligt.  Elis/Berendsen är ett företag i förändring – det innebär att du behöver vara flexibel, tackla förändring och kunna driva dig själv mot uppsatta mål. Då vår avdelning samverkar både med externa och interna parter är det viktigt att du är en team player!

Du har en ödmjuk framtoning, inspirerar dina kollegor och bidrar med glädje i jobbet.

Vad kan du?

 • Du har gärna en universitetsutbildning eller en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik, inköp och planering eller liknande, gärna inom textil, alternativt flera års arbetslivserfarenhet från en roll med motsvarande. arbetsuppgifter.
 • Minst 4 års erfarenhet av en planner-funktion.
 • Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är ett krav.
 • Goda kunskaper i Excel är ett krav, gärna inom makro. 
 • Vårt prognos- och lagerpåfyllnadssystem är SLIM4 och vårt affärssystem kommer bli SAP, därför är kunskaper inom detta meriterande.
 • Erfarenhet att jobba med producenter i Asien är meriterande.

Ansökan
Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 18 juli 2021. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Elis Design & Supply Chain Centre AB is a company in the Elis group that develops and supplies companies with professional workwear and protective clothing. We develop, produce and distribute products and provide services within a broad spectrum of product segments with everything from t-shirts to protective clothing. Our office is located in Hisings-Backa. We are about 35 employees and our annual turnover is SEK 370 million. Production is located in Asia and Europe.