Senior Systemutvecklare 

Göteborg

Vill du arbeta med de senaste teknikerna, ramverken och miljöerna hos våra kunder i innovationens framkant? Är det viktigt för dig att ha kontroll över din arbetstid och fritid? Vill du bestämma över din egen lön? Då ska du fortsätta läsa.

Nu får du chansen att bli en del av ett team av professionella utvecklare som älskar att dela med sig av sina kunskaper! Vi älskar teknik och lägger stort engagemang i att hålla oss uppdaterade kring teknologier och arbetssätt. Vi drivs av att få jobba med utveckling, tillsammans med spännande kunder i många olika branscher.

Om tjänsten
Som senior systemutvecklare hos oss är det du som väljer ditt uppdrag! 

Kvalifikationer
Vi letar efter erfarna utvecklare med minst tre års erfarenhet inom Java, C++ eller C#. 

 

"Jag är en göteborgstjej med ett brinnande intresse för teknik och ständiga förbättringar. Jag tog min ingenjörsexamen på Chalmers 2000 och har sedan dess fått möjligheten att arbeta med mitt intresse.

Jag valde att börja på Sylog för att man står för värden jag identifierar mig med; passion, kunskap och frihet. Passion upplever jag när jag får ägna mig åt det som jag har intresse för. Med min kunskap, i mina uppdrag på Sylog, kan jag leverera mer värde för våra kunder. Sylog erbjuder en frihet som passar mig genom att jag själv bestämmer min lön och mina uppdrag."

- Ann Andersson, Sylog

 

Din profil
För att lyckas och trivas i tjänsten är det viktigt att du trivs att jobba i team och samarbeta med andra. Det är också viktigt att du vill lära dig nya tekniker och vill dela med dig av din kunskap till dina kollegor.

Vi erbjuder
Vi vill tillsammans med dig hitta svaret på varför du gör det du gör, vad du verkligen brinner för. Vi på Sylog är nämligen övertygade om att med passion som drivkraft, uppbackad med den erfarenhet och kunskap du bär med dig, så är det mesta möjligt!

Hos oss har du maximal frihet att påverka och styra över din situation. Från uppdrag och arbetstid till kompetensutveckling. Din konsultchef, våra säljare och dina kollegor finns som stöd i din vardag men som konsult har du frihet att utforma din anställning så som det passar dig. Du utgår från kund eller vårt moderna och trevliga kontor i Göteborg tre dagar i veckan. Våra kunder brukar tillåta flexibilitet när det gäller remote-arbete, vilket gör att du då delvis kan vara fri att jobba där det passar dig.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Peter Åsberg, 072-450 32 62, peter.asberg@sylog.se
Maria Bågenholm, 073-531 07 99, maria.bagenholm@sylog.se.

Vänligen skicka din ansökan via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

 

Se videon om Sylog på https://player.vimeo.com/video/285871179?title=0&byline=0&portrait=0 

Om företaget
Företagsbeskrivning Sylog är ett familjärt bolag med erfarna specialister inom en stor bredd av områden, där du utan tvekan kommer kunna hitta fler som delar just din passion. Våra över 500 konsulter finns ute hos Sveriges ledande företag inom en mängd olika branscher.

Läs mer på www.sylog.se

 Sökord: utvecklare, mjukvaruutvecklare, programmerare