Area Sales Manager / Säljare
Göteborg

Söker du internationell tjänst där du representerar ett premiumval för våra kunder, samtidigt där du erbjuds tryggheten att tillhöra en stor global organisation? Då kan Frico vara något för dig.


Arbetsbeskrivning

Som Internationell Area Sales Manager på Frico arbetar du till huvudsakligen mot våra interna distributörer inom Systemair Group, men du kommer även att jobba med andra externa säljkanaler. I den här rekryteringen befinner sig distributörerna främst i Ryssland och CIS-länderna. Produkterna du tillhandahåller är ”premium brand” där varumärket Frico är väletablerat. 

Läs mer om våra produkter på https://bit.ly/3qypJl6


Detta är en projektledande roll, där du har en tät dialog med distributörer för att gemensamt kunna bearbeta slutkunden på bästa sätt. Idag har vi effektiviserat vår verksamhet genom digitala möten, men när omständigheterna tillåter kommer tjänsten innebära en hel del internationella resor där du möter många olika kulturer.

"Även om Frico ingår i en större koncern har företaget en platt organisation med ett informell arbetssätt. Exportavdelningen är en relativt liten avdelning där frihet under ansvar är ledord och tonen kollegial. Gruppens medlemmar driver självständigt försäljningen mot sina respektive marknader, men hjälps samtidigt åt för att avdelningen skall nå uppsatta mål."

Läs mer om vad Carl har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/frico

 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande roll inom ett framgångsrikt företag, där spontanitet, flexibilitet och humor skapar grunden för en trevlig arbetsmiljö. Vi är stolta att tillhöra ett tillverkande företag som representerar kvalité och är ett premiumalternativ hos våra kunder. Vi är ett medelstort bolag med korta beslutsvägar, som samtidigt tillhör ett stort internationellt nätverk med Systemair i ryggen. Detta innebär att det finns goda utvecklingsmöjligheterna hos oss.

Din profil
Vi söker en ödmjuk lagspelare, med stort kundfokus, som är flexibel gällande tillgänglighet för våra internationella kunder. Du som söker denna tjänst har fördel om du har erfarenhet av exportförsäljning mot CIS-länderna. Detta kommer innebära att du förhoppningsvis har samlat dig en affärsmässig förståelse för olika marknader och kulturer. Har du erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande är det meriterande.

 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Johansson på 031-7045194

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Företagsbeskrivning
Frico är den ledande leverantören av luftridåer, värmestrålare och värmefläktar i Europa och representeras i mer än 70 länder av dotterbolag, systerföretag och distributörer. Frico har utvecklat och tillverkat energieffektiva produkter för ett bekvämt inomhusklimat sedan 1932. Huvudkontoret ligger i Sävedalen, utanför Göteborg, och företaget ingår i Systemair Group.