Regionsäljare 

Vi söker en målinriktad och driven regionsäljare som blir vårt ansikte utåt i regionen Göteborg och Västra Götaland

Målgrupper du kommer bearbeta är vårt redan uppbyggda partnernätverk, bilåterförsäljare och slutkunder. Du kommer ha eget kundansvar vilket innefattar alltifrån supporterande kundvård, nykundsbearbetning och uppbyggnad av kundrelationer inom din region. Du rapporterar till den svenska försäljningschefen i Göteborg. 

Om dig:
Du ska brinna för att göra affärer och älska att sälja. Vi värdesätter engagemang och god social kompetens men det absolut viktigaste är att du har ett driv utöver det vanliga och mycket stor motivation. Du har lätt att skapa goda relationer med nya och befintliga kunder. Du behöver vara en tävlingsmänniska som har förmågan att balansera kvalitet med kvantitet i dina kundsamtal och kundbesök.

Dessutom tror vi att du:

  • Är målinriktad och strukturerad
  • Har god kommunikativ förmåga och stor social kompetens
  • Trivs att jobba i ett högt tempo mot deadlines
  • Är ödmjuk och prestigelös


Vi erbjuder dig 
Att få vara med på resan som Sortimo gör med marknadens största produktutbud, spännande arbetsuppgifter och en familjär organisation som kommer att göra allt för att du ska lyckas i din roll hos oss. Du kommer att få arbeta i en internationell koncern med stor frihet under ansvar där du utgår från vårt svenska huvudkontor i Mölndal, alternativt hemifrån. Vi ser till att du får bra arbetsverktyg som PC, telefon och en fullt utrustad transportbil för att kunna visa upp våra produkter.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Country Manager Johan Ernst 0708-54 00 75.

Urval kommer ske löpande, välkommen in med din ansökan snarast!


Sortimo International med huvudkontor i Tyskland är med sina 1500 anställda och dotterbolag i 21 länder en av världens största leverantörer av inredningar och tillbehör för lätta lastbilar. Idag är Sortimo en eftertraktad partner inom bilindustrin när det gäller skräddarsydda koncept för service inredningar och den ökade efterfrågan har lett till att vi vuxit över hela världen. Sortimo AB med huvudkontor i Mölndal, startade sin verksamhet 2009 och är ett helägt dotterbolag inom Sortimo koncernen. Idag är vi 12 anställda i Sverige, men nu utökar vi vår verksamhet ytterligare på den svenska marknaden. För mer information om företaget gå in på www.mysortimo.se
 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare, regionförsäljare, fältsäljare, utesäljare