Säljare inom bilbranschen 
Stockholm

Vill du vara en del av ett ungt och framgångsrikt företag som fokuserar på intern tillväxt? För oss på J BIL innebär detta att vi satsar på utveckling och trivsel hos våra medarbetare! 

Vi söker nu drivna och uppsökande säljare av personbilar till våra fina anläggningar i Upplands Väsby och Vällingby. Du kommer att utgå från bilhallen och bearbeta inkommande kunder som består av både företags- och privatkunder. Du kommer ingå i ett säljteam där ditt driv bidrar till att lyfta vårt gäng till nya höjder. Att proaktivt kontakta och boka in möten, antingen hos kund eller till vår anläggning, med mål att få långsiktiga samarbeten är även en del av arbetet. Övriga arbetsuppgifter innefattar hantering av begagnade bilar, delta på events samt skyltning av bilhallen.

 

"En stor fördel med J BIL är balansen mellan att vara ett stort företag med tyngd och ändå vara snabba/flexibla när vi behöver. Ett företag på tårna med action och en härlig vi-känsla. Här känner man sig sedd. Jag vill ha in en lagspelare som älskar att vinna, tillsammans! Hos J BIL jobbar vi som ett lag, oavsett om det handlar om den dagliga driften eller en affär."

Läs mer om vad försäljningschefen Victor och Nicklas har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/jbil

 

Din profil
Som person är du driven, social och positiv. Du har erfarenhet av uppsökande försäljning och förstår vad det innebär att ge hög service till dina kunder. Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Du behöver ha god kunskap i svenska i tal och skrift samt B-körkort 

Vi erbjuder
Som medarbetare hos oss får du tillgång till tjänstebil, laptop och mobil. Du kommer få utbildningar inom våra produkter, finansieringslösningar och försäkringar mm. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag. J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. 

Du kanske har sett våra kärnvärden, Kärlek, Energi och Dynamik, och undrar vad de står för? Egentligen är det ganska enkelt – om vi mår bra och trivs på arbetsplatsen så blir vi bättre på att ta hand om våra kunder. Det är även av yttersta vikt att du förstår våra kärnvärden fullt ut och är beredd att jobba enligt dem till 100%. Läs mer om detta på https://career.masterhelp.se/jbil

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Ulf Hammar 070 606 31 00 eller Marie Gummerus på 08-514 816 42. Urval och intervjuer sker löpande. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Företaget
J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi är auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo och omsätter närmare 2 miljarder kronor och har runt 180 anställda över hela Stockholm och Göteborg. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Vi finns på fyra anläggningar i Stockholm: Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre anläggningar i Göteborg: Aröd, Frölunda och Tagene.

Sökord: bilförsäljning, bilförsäljare, fordonsbranschen,