Vi växer och vill bli fler! Vi söker nu en  

Ekonomiassistent till Göteborg

Det händer mycket inom vår koncern! Trivs du med varierande arbetsuppgifter inom ekonomiområdet? Då är det kanske just dig vi söker!

Vi söker nu en Ekonomiassistent till Norvatek i Göteborg, där fokus kommer att vara leverantörsreskontra. 

Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår även: 

  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämningar
  • Betalningar/registrering
  • Kontorsinköp
  • Övriga kontorsgöromål (div registerhantering)

Är du den vi söker?

Kvalifikationer och personliga egenskaper
För att passa i rollen som ekonomiassistent hos oss krävs att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll med erfarenhet från t e x fakturering och leverantörsreskontrahantering. Vi ser också gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Det är ett krav att du har B-körkort samt kunskaper i Office 365, framför allt i Excel. Har du jobbat i Jeeves eller liknande system är det meriterande. Du behöver även behärska engelska i tal och skrift då vi verkar på den Nordiska marknaden. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel, prestigelös och ser positivt på varierande arbetsuppgifter. Att samarbeta är inget problem, du tycker om att både hjälpa och ta hjälp av andra i din omgivning. Självklart är du noggrann och strukturerad i ditt arbete och arbetar med öppna ögon för att komma med förbättringsförslag på den administrativa processen. 

"Jag valde att börja jobba på Uniwater eftersom det verkade vara en spännande koncern att få vara med att utveckla. Under de år jag varit i koncernen har vi kommit en bra bit och tillsammans med bra kollegor ser jag fram emot att fortsätta utveckla verksamheten. 

För mig är målet att bygga en stark funktion där vi delar kunskap med varandra, stöttar varandra i det dagliga arbetet och tillsammans utvecklar våra processer inom ekonomifunktionen.

För att trivas i denna roll tror jag att det är viktigt att du strukturerad, serviceinriktad och vill vara med att bidra till att förbättra våra rutiner ytterligare."

- Henrik Forsell, Affärsområdes Controller


Norvatek erbjuder
Norvatek erbjuder en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Välkommen i gänget!

Ansökan
Ansöker gör du genom att klicka på ansökningsknappen. Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Henrik Forsell, AO Controller Pumping Stations, på henrik.forsell@uniwater.se eller Ulrika Stevrell, HR-ansvarig på Ulrika.Stevrell@uniwater.se 

Om företaget
Norvatek är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2020 ca 600 MSEK och hade 200 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp - ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo. Produkter inom VA och VVS - IBECO.

Vatten och avlopp är ett av de viktigaste kretsloppen som får samhället och din vardag att fungera. Norvateks pumpstationer finns på nyckelpositioner i infrastrukturen och ser till att vatten kommer fram till hushåll och industrier. Andra pumpstationer pumpar spillvatten, eller avloppsvatten som vi säger i dagligt tal, till reningsverken.

Vi kan säga att vi jobbar mot tyngdlagen. Där vatten inte kan rinna av sig själv använder vi pumpar för öka trycket och transportera det vidare. Fundera några sekunder på hur vardagen såg ut innan det fanns en infrastruktur för vatten och avlopp. Just det. En stor del av arbetet varje dag gick till att hämta friskt vatten eller göra sig av med förorenat.På Norvatek tycker vi det är fantastiskt att arbeta med något som gör livet så mycket lättare för så många människor varje dag. Läs gärna mer om oss på www.norvatek.se