Tekniker/Systemspecialist
Jönköping med omnejd

Vi söker dig som vill arbeta med marknadens häftigaste säkerhetssystem hos våra kunder som främst är myndigheter, kommuner och större företag. 

Vi hjälper företag och organisationer att skydda det viktigaste de har! Våra system är en kombination av larmsystem, passersystem, CCTV system, olika typer av kommunikationslösningar kopplade mot olika typer av IT system. 


Hos oss får du förmånen att jobba med marknadens mest avancerade system i respektive område och integrationerna mellan dessa. Våra kunder finns över hela landet men du kommer främst arbeta i den södra delen av Sverige från Östergötland och söder ut vilket innebär att om du är rätt person kan du utgå hemifrån och fördel bo i Småland eller Västergötland.

Arbetsuppgifter
Rollen som Tekniker/Systemspecialist hos oss på ISG Nordic innebär ett stort ansvar och arbete till stor del på plats hos våra kunder. Du ansvarar för att driftsätta, underhålla samt utveckla våra kunders lösningar med utgångspunkt från våra integrerade säkerhetssystem. En viktig del är även kvalitésäkra vår leverans och utbilda våra kunder men även kollegor och samarbetspartner. 

 

"Sedan vi slog ihop bolagen till nya ISG NORDIC, har vi jobbat mycket med hur vi ska vara med varandra, med våra kunder och som bolag. Vi har myntat begreppet "Tekniska kreatörer - Härliga människor". Med det menar vi att vara så smart och schysst man bara kan, med våra kunder och med sina kollegor. För då blir resultatet som bäst, och samtidigt utvecklas man och har kul! Vi ska vara en riktigt bra arbetsplats – både för proffsigt målinriktat arbete OCH för roliga schyssta relationer, med andra ord. Jag vill hitta en kollega som står för detta, och som gillar att arbeta självständigt och forma sin arbetsvecka på bästa sätt”

- Peter Licznerski, Affärsområdeschef


Profil
Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med säkerhetslösningar, samt goda tekniska kunskaper av att hantera komplexa system. Du är stolt över din kompetens och vill utvecklas vidare i din yrkesroll. 

  • Gymnasieutbildning, gärna inom Teknik, IT, El-tele, gärna med någon eftergymnasial påbyggnad
  • Erfarenhet som tekniker/driftsättare
  • Erfarenhet av svagströmsinstallationer   
  • Mycket goda kunskaper inom IT, nätverk, samt kunskap om SQL -och servermiljö 
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal & skrift 
  • B-körkort

Din inställning och sätt att vara är lika viktig: Vi vill att du gillar att bemöta och serva kunder. Att du vill dem väl och gör det lilla extra för att överträffa deras förväntan. Detsamma med dina arbetskompisar. 

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson, 0702-50 14 29 eller Malou Magnusson 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering.

Ansökan 
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urval sker löpande! 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
ISG Nordic AB är en sammanslagning av ISG Systems AB och Nordic Alarm AB, med mer än 30 års erfarenhet och omkring 4000 levererade uppdrag. Vi har verksamhet i hela landet. Bolaget omsätter ca 150 Mkr, har 50 medarbetare och är ett helägt dotterbolag till Lagercrantz Group, med ca 1600 medarbetare och 4 miljarder i omsättning.

Vi är specialister på integrerade intelligenta säkerhets- och kamerasystem. Det betyder att vi använder avancerade kameror/video/radar samt säkerhetssystem, och integrerar dessa in i kundernas egna verksamhetssystem, för att lösa viktiga uppgifter i deras verksamhet. Integration sker främst via egenutvecklad mjukvara och vi utvecklar kundunika specialkameror. Våra kunder finns inom både offentliga och privata sektorn. Allt ifrån kärnkraftsindustri, kriminalvård, polis, vård och utbildning, till infrastruktur, industri, handel, fastighet/kontor och kultur. 

Vi gör hela arbetsprocessen från behovsanalys, projektering, utveckling, leverans, projektledning samt uppföljning och drift – eller de delar som uppdragsgivaren önskar. Vår filosofi för samarbete är ”tekniska kreatörer och härliga människor”. Med det menar vi att jobba mycket kundnära och personligt, för att lära känna kundernas verksamhet så bra att vi kan skapa något värdefullt för varje kund.