Chefsrekrytering i Göteborg

På vårt huvudkontor i Göteborg hittar ni erfarna och kunniga rekryteringskonsulter som hjälper er med nästa chefsrekrytering.

Vill du boka möte?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Rekrytera rätt chef med Säljpoolen

På Säljpoolen har vi rekryterat ledare och chefer över hela Sverige sedan 1995. I Göteborg hittar ni vårt huvudkontor, där vi rekryterar såväl lokalt som nationellt. När vi ska rekrytera en chef till företag, så kallad chefsrekrytering i Göteborg behöver vi genomföra ett noggrant förarbete, ett arbete som bland annat kartlägger var och hur vi kan attrahera rätt kandidater i det utvalda området. 

Genom vår gedigna erfarenhet och förståelse för de lokala utmaningar som företag i Göteborg kan möta vet vi vad som krävs för att lyckas med en chefsrekrytering. När vi fastställt förarbetet vet vi vilka förväntningar och krav som finns på rollen och vad som efterfrågas i ledarskapet.

image

Rekryteringsprocess

Chefsrekrytering är strategiskt sett en omfattande process. Det krävs ambitiösa förstudier, nulägesanalyser och en tydlig förväntansbild för att säkerställa att processen blir så effektiv och kvalitativ som möjligt. Skulle en rekryteringskonsult inte ta höjd för detta vid rekrytering av chef, är risken stor att missa väsentliga aspekter som på sikt kan få negativ påverkan.

Läs mer om oss
Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden