Chefsrekrytering i Jönköping

På vårt lokala kontor i Jönköping kan vi på Säljpoolen hjälpa företag i Småland med chefsrekrytering och ledare inom sälj och marknad.

Vill du boka möte?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Hitta rätt ledare med Säljpoolen

För att hitta rätt ledare till ert företag i Småland kan vi på Säljpoolen i Jönköping hjälp er. Vi vet hur det lokala företagsklimatet ser ut, vilka utmaningar som finns och vad som efterfrågas av de kandidater som söker nytt jobb i regionen. För att genomföra en framgångsrik rekryteringsprocess behöver vi kartlägga de krav och förväntningar som ni har på er chefsrekrytering. Tillsammans med våra rekryteringskonsulter i Jönköping fastställer vi en noggrann behovsanalys och kravprofil för att se till att rätt kandidater attraheras och slutligen att rätt kandidat får jobbet.

image

Rekryteringsprocess

Chefsrekrytering är strategiskt sett en omfattande process. Det krävs ambitiösa förstudier, nulägesanalyser och en tydlig förväntansbild för att säkerställa att processen blir så effektiv och kvalitativ som möjligt. Skulle en rekryteringskonsult inte ta höjd för detta vid rekrytering av chef, är risken stor att missa väsentliga aspekter som på sikt kan få negativ påverkan. 

Våra processer vid chefsrekrytering är kvalitativa och personliga. För oss är det viktigt att om man ska rekrytera en chef, så bör man själv ha varit chef. Vi har seniora rekryteringskonsulter som själva är eller varit chefer, och har därmed djup insikt inom området och vad som förväntas.

Läs mer om oss
Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden