Chefsrekrytering i Malmö

Tillsammans med oss på Säljpoolen i Malmö kan vi hjälpa er att hitta er nya chef inom sälj och marknad.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)

Chefsrekrytering med Säljpoolen

På Säljpoolen i Malmö strävar vi alltid efter en framgångsrik rekryteringsprocess. För att säkerställa vårt arbetssätt, i jakten på er nästa chef, är det viktigt att tidigt kartlägga vilka krav, förväntningar och önskemål som ni har på rollen och personen som ska tillsättas. På Säljpoolen har vi många års erfarenhet av att rekrytera chefsbefattningar inom sälj och marknad, och genom vårt lokala kontor i Malmö har vi även en viktig inblick i de lokala företagens utmaningar och den lokala kandidatmarknaden.

image

Rekryteringsprocess

Chefsrekrytering är strategiskt sett en omfattande process. Det krävs ambitiösa förstudier, nulägesanalyser och en tydlig förväntansbild för att säkerställa att processen blir så effektiv och kvalitativ som möjligt. Skulle en rekryteringskonsult inte ta höjd för detta vid rekrytering av chef, är risken stor att missa väsentliga aspekter som på sikt kan få negativ påverkan. 

Våra processer vid chefsrekrytering är kvalitativa och personliga. För oss är det viktigt att om man ska rekrytera en chef, så bör man själv ha varit chef. Vi har seniora rekryteringskonsulter som själva är eller varit chefer, och har därmed djup insikt inom området och vad som förväntas.

Läs mer om oss

Kontakta oss

Är ni behov av rekrytering eller har andra frågor? Fyll i formuläret.