Chefsrekrytering i Stockholm

Med vår långa erfarenhet kan Säljpoolen i Stockholm hjälpa er tillsätta chefer inom alla möjliga branscher.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)

Rekrytera och hitta rätt chef med Säljpoolen

Att rekrytera chefer i Stockholm kräver ett noggrant förarbete. Tack vare vår kunskap om de utmaningar som finns för företag i Stockholm kan vi hjälpa er få förståelse för vad som krävs inför en chefsrekrytering. För att kunna hitta rätt ledare till er verksamhet måste vi först definiera vilka förutsättningar och förväntningar ni har på rollen, vilka krav som finns och vad den huvudsakliga arbetsuppgiften är.

image

Rekryteringsprocess

Chefsrekrytering är strategiskt sett en omfattande process. Det krävs ambitiösa förstudier, nulägesanalyser och en tydlig förväntansbild för att säkerställa att processen blir så effektiv och kvalitativ som möjligt. Skulle en rekryteringskonsult inte ta höjd för detta vid rekrytering av chef, är risken stor att missa väsentliga aspekter som på sikt kan få negativ påverkan. 

Våra processer vid chefsrekrytering är kvalitativa och personliga. För oss är det viktigt att om man ska rekrytera en chef, så bör man själv ha varit chef. Vi har seniora rekryteringskonsulter som själva är eller varit chefer, och har därmed djup insikt inom området och vad som förväntas.

Läs mer om oss

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)