Rekrytering av försäljningschef är en viktig uppgift

Att hitta rätt kandidater och till slut få fram rätt person för ett ledande säljuppdrag är avgörande för hur resterande delar av regionen, säljavdelningen och företaget kommer att leverera. En säljande ledare en nog en av de mest utmanande positionerna att rekrytera till men också anledningen till att vi på Säljpoolen brinner lite extra
mycket för just den uppgiften.

Rekrytering av försäljningschef handlar om att hitta en profil som matchar företagets värderingar och som leder på ett sätt som får organisationen att drivas framåt. Det handlar om att utmana och pusha sina säljare framåt och ge dem motivation och möjligheten att växa både som individer och som grupp. Det handlar om att stötta och coacha fram egna beslut och i slutändan ansvara för att alla drar åt samma håll. Minst sagt en bred roll men också en roll där rätt person kan åstadkomma mycket skillnad och inte minst fina resultat. Att hitta rätt person här är avgörande och vi hjälper dig mer än gärna i det arbetet.

Att hitta rätt kandidater

När vi på Säljpoolen rekryterar tittar vi på en kombination av dokumenterade erfarenheter, utbildning och tidigare resultat. Men viktigast av allt är i slutändan de delar som inte syns i dokumentationen: de personliga egenskaperna. Därför har vi som grundinställning att dessa faktorer är av stor betydelse vid varje rekrytering. Ända sedan starten 1995 har vi intervjuat fler kandidater än vad många andra i branschen gör - och det kommer vi att fortsätta med för att hitta den bäst lämpade kandidaten för just ditt säljuppdrag.

Rekrytera rätt säljchef - En noggrann rekryteringsprocess

Att rekrytera chefer och ledare är en uppgift som kan vara både känslig och svår. Genom vårt stora nätverk och vår databas med tusentals högkvalificerade kandidater kan vi hjälpa dig att hitta rätt säljchef. Säljpoolen Chefsrekrytering arbetar över hela Sverige och vi har kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Våra chefsrekryterare har erfarenhet från de flesta branscher och alla ledande positioner i ett företag/verksamhet.

 

Välkommen att kontakta oss!

Du hittar ytterligare kontaktinformation på vår kontaktsida

Dan Andersson
Rekryteringskonsult/VD

Göteborg
Direkt: 031-7045171
Mobil: 0708-128888
dan.andersson@saljpoolen.se

Hampus Johansson
Rekryteringskonsult/Regionchef

Göteborg
Direkt: 031-7045194

hampus.johansson@saljpoolen.se

Marie Gummerus
Rekryteringskonsult/Partner

Stockholm
Direkt: 08-51481642
Mobil: 0706-578074
marie.gummerus@saljpoolen.se