Rätt kombination av tekniker och säljare!

Att vara djupt teknisk kunnande och samtidigt kunna förmedla sitt budskap och sälja komplexa tjänster och produkter är en svår uppgift. Det kräver lika delar teknisk kompetens som människokännedom och förmågan att pedagogiskt skapa förtroende i relation med kunderna. Social kompetens och försäljningsegenskaper är oerhört viktiga egenskaper men utan den djupare tekniska kompetensen är det svårt att leva upp till de allt högre krav som kunderna och inköparna ställer. Förmågan att se kundernas verklighet och kunna hitta rätt tekniska lösningar, för att skapa affärer och leverera resultat.

Rekrytering av tekniska säljare

Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringen - anpassad för att passa just dig och dina önskemål. Med vårt flexibla produktutbud med tre olika koncept låter vi dig välja hur stor del av jobbet du vill göra på egen hand. Vi har genomarbetade och effektiva söksystem som når rätt kandidater och arbetar sedan med en grundlig process i vårt egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp. I systemet kan du också på egen hand följa hela processen - allt för säkerställa vi hittar rätt person för jobbet.

Med våra rikstäckande med kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö kan vi rekrytera teknisk kompetens i hela Norden. Vi är säkra på att vi kan hjälpa dig hitta din nästa tekniska säljare eller försäljningsingenjör!

För att garantera att du blir nöjd med rekryteringen - 18 månaders garanti

Långsiktiga relationer är viktigt för oss. Vi har som mål att du alltid ska vara nöjd med vårt arbete, därför erbjuder vi generös garantier för att du ska bli nöjd med vårt utförande. Om den nyanställde slutar upp till 18 månader efter avslutad rekrytering erbjuder vi reducerat arvode vid nyrekrytering.

Välkommen att kontakta oss!

GÖTEBORG

Klippan 1 A, 414 51 Göteborg
Klicka för vägvisning
Tel: 031 - 70 45 170

Läs mer

STOCKHOLM

Dalagatan 34, 113 24 Stockholm
Klicka för vägvisning
Tel: 08-514 81 640

Läs mer

MALMÖ

Husargatan 3, 211 28 Malmö
Klicka för vägvisning
Tel: 040-660 67 20

Läs mer

Ute efter att rekrytera andra tekniska tjänster?
Kontakta vårt systerbolag

Intenso Teknikrekrytering

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it.

Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. 

Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. 

Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Välkommen att kontakta oss!

Tel: 031 - 704 51 70

Klippan 1 A
414 51 Göteborg
Klicka för vägvisning

Dalagatan 32
113 24 Stockholm
Klicka för vägvisning