Sex starka skäl att anlita Säljpoolen:

Specialister på rekrytering inom sälj och marknadsföring - sedan 1995
Flexibelt produktutbud med tre olika koncept som låter dig välja hur stor del av jobbet du vill göra själv
Effektiva söksystem som når rätt kandidater - vi löser 98 procent av våra rekryteringsuppdrag
I vårt egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp kan du följa hela processen, dessutom har du fri användning av Masterhelp även efter rekryteringen
96 % kundnöjdhet - trygghetsgaranti i 18 månader
Vi är rikstäckande med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping och Linköping - och vi rekryterar i hela Norden

Varför Säljpoolen?

Det finns många rekryteringsföretag på marknaden. Varför ska du välja att samarbeta med Säljpoolen? Här ovan har vi listat sex starka skäl, men vi tycker att det finns fler orsaker. Om vi bortser från rent subjektiva saker som att vi är snälla, glada och trevliga, så finns det några ganska konkreta faktorer vi kan peka på.

En sak är vår grundinställning om att de personliga egenskaperna alltid har stor betydelse vid en rekrytering. Det har präglat vår verksamhet ända sedan starten och det innebär att vi alltid har träffat och intervjuat fler kandidater än vad många andra i vår bransch gör. Detta gör vi för att alltid säkerställa att vi hittar den bäst lämpade kandidaten för tjänsten.

Idag lutar vi oss tungt mot vårt egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp, som, tillsammans med våra erfarna och engagerade konsulter hjälper oss att lösa även de allra svåraste uppdragen. Våra grundläggande värderingar tillsammans med ett stort engagemang ger oss en stor vilja att fortsätta utveckla företaget utifrån de nya krav som såväl våra kunder och kandidater ställer på oss.

Många av de kandidater vi har träffat är idag våra kunder och anlitar oss för att stärka sina organisationer. Vi tror att det beror på att vi alltid behandlat och informerat våra kandidater på ett sätt som gör att de får förtroende för oss. Det är enkelt, vi har försökt tänka på hur vi själva ville bli bemötta när vi sökt jobb.

Vår ambition har alltid varit att ligga i framkant och utveckla nya konkurrenskraftiga lösningar för våra kunder. En sak är helt säker: vi kommer alltid behöva anpassa och förändra våra arbetssätt för att även i framtiden vara ledande inom rekrytering av säljare samt chefer.

Det skall vi göra, det är ett löfte - och därför tycker vi att du ska välja Säljpoolen. 

Våra tjänster

Säljpoolen har ett flexibelt tjänsteutbud. Vi är övertygade om att vi har en lösning som passar dig och din organisation. 

Läs mer

Våra garantier

Vårt mål är alltid att du ska vara nöjd med det arbete vi utfört åt dig. Därför erbjuder vi generösa garantier. 

Läs mer

Våra värderingar

Etik och värderingar är viktigt för oss. Alla våra anställda har tystnadsplikt och vi tar alltid ansvar för våra kandidaters och kunders integritet. 

Läs mer

Välkommen att kontakta oss!

Hampus Johansson
VD

Göteborg
Direkt: 031-70 45 194

hampus.johansson@saljpoolen.se

Marie Gummerus
Regionchef Nordost

Stockholm
Direkt: 08-514 816 42

marie.gummerus@saljpoolen.se

Nicklas Jonsson
Regionchef Sydväst

Göteborg
Direkt: 031-70 45 190

nicklas.jonsson@saljpoolen.se