ETT SÖKSYSTEM MED BREDD
OCH TRÄFFSÄKERHET

Två av de mest vitala byggstenarna i vårt söksystem är våra databaser. Vi har varit i
den här branschen sedan 1995 och insåg redan tidigt vikten av att bygga databaser.
Vårt allra första CV-register var ett dokumentskåp med mappar - idag sköts
såklart allt sådant med modern informationsteknologi. 

CV-databasen - vi matchar din tjänst

I vår CV-databas finns idag långt över 100.000 kandidater, och antalet växer hela tiden. De flesta av dessa har redan arbete.

Alla kandidater har skapat en egen profil, och den profilen kan vi matcha mot den kravprofil som vi skapat för din rekrytering. De kandidater som matchar, får information om tjänsten via ett mejlutskick där de kan läsa hela platsannonsen och direkt skicka in sin ansökan. 

Kandidatdatabasen - här finns guldkornen

I vår kandidatdatabas har vi samlat alla kandidater som vi intervjuat i samband med tidigare uppdrag. Här finns över 12.000 kandidater och alla har bedömts som kompetenta eller mycket kompetenta i de yrkesroller de sökt. 

Över 5.000 av kandidaterna är rekommenderade inom olika branscher och befattningar. Vi vet vilka de är, för vi har träffat dem. Kandidaterna informeras om passande tjänster via e-post, men vi kan även ta kontakt med de kandidater som vi bedömer som högintressanta för din rekrytering. 

Våra annonsvägar

Grunden för en lyckad rekrytering är alltid att nå ut till rätt personer. När du anlitar oss på Säljpoolen, kommer du alltid att nå ut med matchmail hos oss och valda samarbetspartners samt platsannonsering på vår webbplats, som är en välkänd portal för jobbsökande inom försäljning, ledarskap och marknad. 

Dessutom erbjuder vi extern platsannonsering, där kanaler som Dagens Industri, Indeed, Monster, Careerbuilder och Blocket Jobb utgör grunden för exponeringen. För att ytterligare förstärka sökprocessen kompletterar vi vid behov med ytterligare kanaler där vi riktar oss mot mer nischade sajter. 

Vi finns även på Linkedin och Facebook. 

Läs mer om våra platsannonspaket här