Rekrytering med garantier

Marie Gummerus
Regionchef Nordost

BLOGG | Varför har vi våra garantier? Givetvis för att det ger våra kunder en trygghet men också för oss själva. Marie Gummerus berättar mer i veckans blogg.

Garantier i en rekryteringsprocess är en trygghet för både oss och våra kunder.

En felrekrytering kostar tid, pengar och känslor för alla inblandade och där vill man inte hamna.

Tack och lov är det inte ofta vi hamnar där men det händer och då går våra garantier in. Eftersom vi vet att detta är en trygghet och en viktig del för många av våra kunder när de väljer rekryteringspartner har vi valt att förlänga våra garantier för att visa att vi verkligen gör vårt yttersta för att hitta rätt person för tjänsten.

Vårt uppdrag är alltid att lösa det vi tagit oss an och om det mot förmodan blir så att en anställd person slutar av någon orsak är det vårt ansvar som rekryteringspartner att se till så vi hittar den rätte kandidaten, utan att våra kunder ska behöva lägga ner mer pengar på detta.

Vårt ansvar som rekryteringspartner är att se till så vi hittar den rätte kandidaten, utan att våra kunder ska behöva lägga ner mer pengar på detta.

Ibland kan det ta några månader för både den anställde och vår uppdragsgivare/kund innan man känner om det blivit rätt. Oftast är det inte det kunskaps/erfarenhetsmässiga som är orsaken till att det inte funkar, utan mer det personkemiska. Och det är en jätteviktig aspekt, man ska trivas och må bra på jobbet, det vet vi ju alla att det ger positiva resultat på alla sätt i slutändan.

Vi försöker alltid sätta oss in och lära känna våra kunder så bra vi bara kan för att på så sätt veta vem som passar in i just det bolaget/organisationen. Detta gör så klart att urvalet av kandidater blir lättare och felrekryteringar ytterst ovanliga, med det sagt så här även solen har sina fläckar.

Vi är inte nöjda med vår insats förens våra kunder är det och de ska redan från start känna sig trygga med detta när de anlitar oss. Så det är i dessa som sagt, tack och lov, ovanliga lägen vi kör en vända till och aktiverar vår garanti.

Mer om våra garantier hittar ni genom att klicka här