VÅRA PRODUKTER

Vi på Säljpoolen arbetar med att rekrytera säljare, chefsrekrytering,
affärsutveckling och rekrytering av marknadspersonal.

Här kan du läsa mer om våra produkter och hur det funkar. 

 

Konsultativ rekrytering

Med vårt kompletta rekryteringspaket får du hjälp av våra erfarna konsulter, som tar hand om hela rekryteringsprocessen..Läs mer

Headhunting/Search

Ibland når man inte hela vägen med vanlig platsannonsering. Därför erbjuder vi headhunting/search, där vi scannar marknaden efter lämpliga kandidater för de tjänster som visar sig vara en utmaning.

Läs mer

Gör-Det-Själv-rekrytering

Sköt rekryteringen helt själv med våra effektiva platsannonspaket. Du hanterar ansökningarna i vårt webbaserade rekryteringsverktyg Masterhelp.

 

Läs mer

Researchrekrytering

Vi tar hand om annonsering, läser ansökningar, bokar in intervjuer och tar hand om administrationen. Du får ett fåtal kandidater och sköter intervjuerna själv.


Läs mer

Säljpoolen Executive

Att rekrytera chefer och ledare är en uppgift som kan vara både känslig och svår. Genom vårt stora nätverk och vår databas med tusentals högkvalificerade kandidater kan vi hjälpa dig att hitta rätt ledare.

 Läs mer

Affärsutveckling

Våra utbildningar är utformade med ett enda mål i sikte: att utveckla och stärka ditt företag och dess affär. Vår process ger din organisation den kompetensutveckling som behövs.  

Läs mer

Masterhelp

Vårt rekryteringsverktyg hjälper dig att förenkla ditt rekryteringsarbete. Ofta kan det administrativa arbetet effektiviseras med uppemot 75 procent. Vi har avtal och kopplingar till de flesta platsannonssajterna. 

Läs mer