Rekrytera själv med GDS

Du tar hand om hela processen och vi ger dig sökkanalerna och Masterhelp™ som stöd.

Spara upp till 75% av din administrativa tid med hjälp av Masterhelp!

 

Rekrytera själv med hjälp av vårt webbaserade sök-och urvalsverktyg till minimal kostnad.

 

Masterhelp är enkelt att hantera och hjälper dig med allt administrativt arbete, urval, utvärdering och kontakter.

 

Annonsen publiceras på utvalda marknadsledande jobbsajter inklusive vår egen med matchning mot våra +100 000 medlemmar.

 

Masterhelp™ bistår med effektiva och moderna lösningar på alla normalt tidskrävande rutiner under hela rekryteringsprocessen.

Det har aldrig varit enklare att rekrytera själv!

I vår populära GDS-rekrytering hjälper vi dig att skapa en enhetsanpassad, väl utformad annons som attraherar rätt sökande. Vi ser därefter till att den kommer ut på rätt plattformar. Resten sköter ni själva genom att få tillgång till vårt egenutvecklade, användarvänliga rekryteringsverktyg Masterhelp.

I Masterhelp får du en tydlig översikt av de inkomna ansökningarna. Du sköter enkelt kommunikationen med de kandidater som sökt jobbet direkt i verktyget.

Med hjälp av Masterhelp sparar du upp till 75% av din administrativa tid och samlar allt på samma ställe för att förenkla hela rekryteringsprocessen!

Dessutom slipper du bekymra dig över GDPR genom att ha en massa CV:n som ligger och skräpar på mailen!

Du får en gedigen genomgång av Masterhelp och dess funktioner tillsammans med en av våra GDS-ansvariga.
Under processen får du tillgång till manualer för dator, mobil och surfplatta.
Genom hela rekryteringsprocessen ingår support via telefon eller mail, vi hjälper dig med alla dina frågor!

Susanna Milikic, HR Business Partner
Solar Sverige AB

Vi har samarbetat med Intenso/Säljpoolen sedan cirka 8 år tillbaka.

Till en början nyttjade vi deras rekryteringsstöd Masterhelp, vilket var ett användarvänligt ATS för de behov vi hade då. Därefter har vi arbetat med Säljpoolens  paketlösningar för annonsering.

Vi har varit väldigt nöjda med vår dialog och alltid flexibla förhållningssätt från Säljpoolens sida. De är proaktiva och har ett stort kundfokus kring vårt bolags utmaningar vilket jag uppskattar i alla typ av partnerskap. Vi känner oss unika som kund och det är ett gott betyg om du frågar mig!

 

Anders Nordahl, Marknadsansvarig
Beach Center

På Beach Center använder vi Masterhelp rekryteringsverktyg och deras paket för platsannonsering. Fördelarna är många men framförallt har vi full koll på processen som blir betydligt enklare från start till mål.

Verktyget förenklar för oss i samarbetet internt samt att kandidaterna får professionell återkoppling. Det har även inneburit att vi har fler ansökningar än tidigare så uppenbarligen når vi ut brett. 

Säljpoolen har hela tiden ställt upp och kommit med professionella råd och tips vilket underlättar våra rekryteringsprocesser. Vi ger våra varmaste rekommendationer till andra företag som överväger Masterhelp rekryteringsverktyg.

 

Jonas Wallin, Onboarding Manager
Berner Montageteknik

Jag personligen har sedan 2010 använt mig av Intenso / Säljpoolen när jag söker nya säljare. Berner använder även Masterhelp och platsannonsering till alla rekryteringar vi har i bolaget och har varit kund sedan 2005. Deras rekryteringsstöd Masterhelp är ett bra verktyg, som underlättar mitt arbete oerhört mycket. Vi får hjälp med annonseringar i flera viktiga kanaler, som gör att vi når ut till intressanta kandidater på ett effektivt sätt.

Min kontakt Annika Wedberg är alltid påläst, både kring hur marknaden ser ut och på nya trender inom rekrytering. Hon får mig att känna mig exklusiv som deras kund. Vi har avstämningsmöten årligen som gör att jag alltid känner mig uppdaterad och trygg i att jag använder rätt företag som mitt stöd vid rekrytering. Den snabba hjälp jag alltid får samt våra öppna diskussioner som gör att vi får bästa möjliga resultat, värderar jag mycket högt.

 

Välj ett av våra annonspaket. Beställ och skriv in fakturaadress. Klart!
Vi tar hand om din annons, ser till att den webbanpassas och att den publiceras på alla sajter i det annonspaket du valt, samt att det skickas ut matchmail.
När ansökningarna kommer in hanterar du/ni dem i vårt enkla rekryteringsverktyg Masterhelp och sparar massor av tid. Du behöver inte installera något och du kommer åt ansökningarna direkt i din dator, läsplatta eller telefon! Support ingår.

 

 

 

Hör av dig!

Vill du veta mer om våra annonspaket eller Masterhelp? Kontakta Annika Wedberg som är affärsområdesansvarig för GDS-konceptet, så berättar hon mer. 

Du når Annika på 031-704 51 97 eller annika.wedberg@saljpoolen.se

 

VÄLJ DIN PLATSANNONSERING

Säljpoolen & Intenso Teknik

Annonsering och matchmail på Säljpoolen och Intenso Teknikrekryterings hemsidor. 

Efter att ha verkat i över 25 år har Säljpoolen ett mycket starkt varumärke och har idag mer än 100 000 registrerade personer inom alla yrkeskategorier och branscher. Vi har speciellt många personer som vill jobba inom försäljning, marknad och affärsinriktat ledarskap. 

 

8 900 kr
Lilla paketet

Annonsering och matchmail på Säljpoolen och Intenso Teknikrekryterings hemsidor. 

Tack vare att Blocket Jobb är en del av Sveriges största digitala marknadsplats kan din annons nå 4 miljoner potentiella kandidater i veckan. Ingår även annons och matchmail hos Careerbuilder och deras partnerkanaler.

Jobrapido, CareerJet och Workey är sökmotorer för lediga jobb i hela Sverige.

11 900 kr
Standard

Platsannonser på ledande annonssajter som passar alla typer av befattningar. Premiumannons på Monster med fetstil i träfflistan, upplyft varje vecka och matchmail.

Sponsrad platsannons på Indeed som en av Sveriges största jobbsöksmotorer (ca 1,7 miljoner besökare/mån i Sverige) samt alla sökvägar som presenteras i Lilla paketet.

17 900 kr
Business och management

Förutom alla platsannonser och matchmail som ingår i vårt standardpaket är ditt jobb med i vår samlingsannons i DI där tjänsten visas med Logga, Befattning, Placering och Bransch.

19 900 kr
Handel/Retail

Din annons publiceras enligt vårt standardpaket och dessutom publiceras en visitkortsannons i tidningen Dagens Handel eller FriKöpenskap. Annonsen publiceras i sin helhet på webben.  Läs mer om annonspaketet och storlekar på annonserna genom att klicka på ”Läs mer och beställ”.

21 800 kr
Teknik/IT

Annonsen publiceras på Intenso Teknikrekryterings hemsida, NyTeknik, Indeed Ingengörskarriär, ingenjörsjobb.se. Beroende på befattning / bransch publiceras annonsen även på Säljpoolen.

Machmail/nyhetsbrev ingår hos Intenso Teknikrekrytering/Säljpoolen, NyTeknik och Ingenjörsjobb. 

19 900 kr