Annonspaket: Handel

Säljpoolen och Intenso Teknikrekrytering: Platsannonsering på Säljpoolen och Intenso Teknikrekryterings hemsidor och matchmail till de kandidater som passar profilen.

Efter att ha verkat i över 25 år har Säljpoolen ett mycket starkt varumärke och har idag mer än 100 000 registrerade personer inom alla yrkeskategorier och branscher Vi har speciellt många kandidater som vill jobba inom försäljning, marknad och affärsinriktat ledarskap.

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it och ingår i samma koncern som Säljpoolen. 

Blocketjobb: Platsannons på en del av Sveriges största digitala marknadsplats och tack vare det kan din annons nå 4 miljoner potentiella kandidater i veckan.
Indeed: Sponsrad platsannons på Indeed som en av Sveriges största jobbsöksmotorer (ca 1,7 miljoner besökare/mån i Sverige).
Monster: Premiumannons med Fetstil i träfflistan, upplyft av annonsen varje vecka och matchmail.
Careerbuilder: Platsannons och matchmail samt annonser på deras partnerkanaler.
Jobrapido, CareerJet och Workey: Platsannons hos de vanligaste sökmotorerna för lediga jobb.

Din annons publiceras enligt vårt standardpaket och dessutom publiceras en visitkortsannons i tidningen Dagens Handel eller FriKöpenskap. Annonsen publiceras i sin helhet på webben. Läs mer om annonspaketet och storlekar på annonserna genom att klicka på ”Läs mer och beställ”


Välj inriktning Fri köpenskap eller Dagens handel. 

 

Inriktning Dagens Handel: Annonsen publiceras på dagenshandel.se. Jobbet marknadsförs även i dagens handels nyhetsbrev (17 000 mottagare varje vardag) med en länkad rubrik till annonsen på dagens handels hemsida. 

Inriktning FriKöpenskap: En elektronisk platsannons publiceras på Fri-kopenskap.se som har runt 10 000 unika besökare/vecka.
Jobbet marknadsförs även i Fri-köpenskaps nyhetsbrev som har ca 6200 mottagare med en länkad rubrik till annonsen på fri-kopenskap.se.

Väljer du en printannons publiceras annonsen både på webben och i tidningen som har 20 100 upplagor och ges ut 34 ggr/år.

Tidningen Fri Köpenskap utkommer på fredagar. 
Välj om du vill annonsera digitalt eller även vill ha i annons i tidningen. 
Storlek på annonsen: 198 mm x 100 mm.
 

 

 

20 900 kr digital
22 800 kr digital + annons i print

Du har valt vårt Handels- och Retailpaket. Nedan har du även möjlighet att ytterligare förstärka din platsannons eller rekrytering genom att klicka i någon av våra tilläggstjänster.
Fyll i dina kontaktuppgifter och fakturaadress samt skicka över din annons.
Vi webbanpassar annonsen och skickar dig ett förslag som du får godkänna innan annonsen publiceras.
Efter att annonsen publicerats får du tillgång till Masterhelp där du enkelt hanterar alla ansökningar. Är ni flera i processen? Inga problem, meddela oss namn och e-postadress till den/de som skall ha inloggning så löser vi det.

Beställ annonspaketet genom att fylla i formuläret

VOLYMPRISER STANDARDPAKET

1-2 st Annonspaket: 17 900 Kr / Annonspaket: 
3-5 st Annonspaket: 16 900 Kr / Annonspaket: 
6-10 st Annonspaket: 15 900 Kr / Annonspaket: 
11 st > Offert

Om du har flera rekryteringar inom ett och ett halvt år kan du spara pengar genom att köpa flera annonspaket direkt. Köper du t ex 10 st annonspaket kan du sedan välja fritt mellan de olika Annonspaketen och lägga till mellanskillnaden om du vill ha något av våra specialpaket (Business/Management, Teknik/IT, Handel etc). Annonserna kan förbrukas under 18 månader till alla typer av befattningar. Rekryteringsverktyget Masterhelp ingår varje gång du använder ett annonspaket.

TilläggsprodukterBifoga dokument

Här kan du ladda upp material som du vill skicka in tillsammans med din beställning, till exempel annonsoriginal, logotype eller annat. Har du fler filer kan du maila dem till annons@masterhelp.se. Du kan även maila ditt annonsmaterial direkt. Har du annonsen på webben går det bra att klistra in länken till annonsen i meddelanderutan nedan så hämtar vi den där.

Välj antal annonspaket (förbrukning under 18 månader)