REKRYTERINGSVERKTYG SOM GÖR DITT LIV ENKLARE


Oslagbar överblick och kostnadseffektiv platsannonsering gör din rekrytering mycket lättare!

Masterhelp är Säljpoolens egenutvecklade rekryteringsverktyg.  Det används av oss
själva i våra egna rekryteringar, men även sedan 2005 av många externa kunder, både
stora och små. Genom att använda Masterhelp kan du spara upp till 75 procent av din
administrativa tid och direkt nå ut till de bästa kandidaterna genom våra effektiva
platsannonspaket och kopplingar till sociala medier. 

 

Masterhelp är ett modernt rekryteringsverktyg som hjälper företag att få fullständig kontroll på alla sina rekryteringar oavsett befattning.
Med hjälp av olika användarnivåer kan verktyget anpassas efter uppgiften. Det kan vara både superenkelt och självinstruerande eller ett avancerat administrationsverktyg för större företag. Alla våra platsannonser är mobilanpassade och kan sökas direkt via mobila enheter, så att ni inte förlorar viktiga ansökningar på grund av tekniken.

Vi har avtal med de största jobbsajterna som är utvalda för att de är seriösa och är välkända, antingen inom sin bransch eller för jobbsökande generellt. Med en enkel knapptryckning väljer du vad som passar dig vid varje tillfälle, volymavtal finns för att få ned annonskostnaderna.

Se oss gärna som din egen förlängda rekryteringsavdelning med 25 års erfarenhet från rekryteringsbranschen. Behöver ni hjälp med en extra svår tjänst? Kontakta oss så kan en av våra professionella rekryteringskonsulter hjälpa er. Vi är extra bra på rekryteringar inom affärsinriktade chefer, Key Account Managers, utesäljare, innesäljare och butikssäljare. 

 

 
Hör av dig!

Vill du veta mer om vårt rekryteringsverktyg Masterhelp? Kontakta vår Key Account Manager Annika Wedberg, så ger hon dig en kostnadsfri demonstration. Just nu kan du dessutom prova att göra din nästa rekrytering i Masterhelp helt gratis! 

Du når Annika på 031-704 51 97 eller annika.wedberg@saljpoolen.se

 

Anders Nordahl, Marknadsansvarig
Beach Center

På Beach Center använder vi Masterhelp rekryteringsverktyg och deras paket för platsannonsering. Fördelarna är många men framförallt har vi full koll på processen som blir betydligt enklare från start till mål.

Verktyget förenklar för oss i samarbetet internt samt att kandidaterna får professionell återkoppling. Det har även inneburit att vi har fler ansökningar än tidigare så uppenbarligen når vi ut brett. 

Säljpoolen har hela tiden ställt upp och kommit med professionella råd och tips vilket underlättar våra rekryteringsprocesser. Vi ger våra varmaste rekommendationer till andra företag som överväger Masterhelp rekryteringsverktyg.

 

 

Jonas Wallin, Onboarding Manager
Berner Montageteknik

Jag personligen har sedan 2010 använt mig av Intenso / Säljpoolen när jag söker nya säljare. Berner använder även Masterhelp och platsannonsering till alla rekryteringar vi har i bolaget och har varit kund sedan 2005. Deras rekryteringsstöd Masterhelp är ett bra verktyg, som underlättar mitt arbete oerhört mycket. Vi får hjälp med annonseringar i flera viktiga kanaler, som gör att vi når ut till intressanta kandidater på ett effektivt sätt.

Min kontakt Annika Wedberg är alltid påläst, både kring hur marknaden ser ut och på nya trender inom rekrytering. Hon får mig att känna mig exklusiv som deras kund. Vi har avstämningsmöten årligen som gör att jag alltid känner mig uppdaterad och trygg i att jag använder rätt företag som mitt stöd vid rekrytering. Den snabba hjälp jag alltid får samt våra öppna diskussioner som gör att vi får bästa möjliga resultat, värderar jag mycket högt.

 
Annonspublicering

Genom effektiva sökvägar når du ut till en mängd kandidater som har intresse för tjänsten. Du väljer vilka annonsplatser du vill synas på, därefter publicerar annonsen åt dig. 

Matchmail

Vi skickar ut din annons till de personer passar in på profilen. Säljpoolen och Intenso Teknikrekrytering har idag över 100.000 registrerade personer i matchnningsdatabasen. 

Mobilanpassning

Våra kandidater kan söka alla våra jobb via dator, smartphone och läsplatta. En viktig fördel, eftersom allt fler sökningar på webben görs från mobila enheter. 

Några av funktionerna i Masterhelp

 • Platsannonsering och matchmail
  Vi sprider din annons på ledande externa jobbsajter som ex Monster, Careerbuilder, Metrojobb och Blocket-jobb. Annonsen publiceras även på vår populära sida www.saljpoolen.se Alla annonser har koppling för att direkt kunna delas på sociala medier. Vi skickar ut din annons till de personer passar in på profilen. Vi har idag över 100.000 registrerade personer i matchnningsdatabasen. Matchmail skickas även från bl.a Monster och Careerbuilder. Läs mer om våra annonspaket.
   
 • Läsa ansökningar och gradera
  Du får en snabb överblick med foto och bifogade dokument. Har kandidaten tidigare sökt tjänster hos dig så ser du det också. Du graderar enkelt kandidaterna efter hur väl de passar in på tjänsten.
   
 • Anteckningar
  Du kan göra anteckningar på respektive kandidat som kan läsas av alla som har tillgång till projektet.
   
 • Intervjuer bokas i din kalender
  Om du vill kan du få in alla dina bokade intervjutider i din elektroniska kalender genom en mötesbokning.
   
 • Mail
  Kommunikationen till kandidaterna har aldrig varit lättare, t.ex. så får alla automatiskt ett brev där ni tackar för ansökan. Det finns många inbyggda brevfunktioner med standardtexter ni kan använda, och enkelt ändra.
   
 • Kvalitetssäkring
  Förutom att du sparar mängder med tid, får struktur och överblick på din rekrytering, så kvalitetssäkrar Masterhelp hela rekryteringsprocessen så väl internt som externt mot de sökande.
   
 • Urvalsfrågor
  Du kan skicka frågor till kadidaterna, svaren kan läsas av alla som har tillgång till projektet.
   
 • Olika användarinställningar
  Man kan ha obegränsat med användare, med olika behörighetsgrader. Du kan i varje enskilt rekryteringsprojekt bestämma vem/vilka som skall ha tillgång till att hantera ansökningarna.
   
 • Språk och installation
  Masterhelp finns på svenska och engelska. Ingen installation krävs, allt är webbaserat. Kandidaternas ansökningssida finns på svenska, engelska, norska, danska, finska och tyska.
   
 • Allt finns kvar
  Alla ansökningar sparas. Oavsett om du fortsätter vara kund hos oss eller ej så har du tillgång till alla dina tidigare ansökningar via din inloggning.
   
 • Support
  Du får en professionell och personlig support, utbildning och hjälp oavsett om du har systemfrågor, eller behov av rekryteringshjälp.
   
 • Fungerar på alla plattformar
  Vårt rekryteringsverktyg Masterhelp fungerar i dator, läsplatta och smartphone. Allt synkroniseras automatiskt i molnet.