Rekrytera säljare i Stockholm

Ta hjälp av oss när ni ska rekrytera säljare i Stockholm, vi ökar chansen till en lyckad rekrytering.

Vill du boka möte?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Säljrekrytering i Stockholm 

En säljcykel under ständig förändring och företagens varierande erbjudanden är bara några av alla de aspekter som utmanar vid rekrytering av säljare i Stockholm. Trots mängder av inriktningar och befattningar finns det några saker som är återkommande i en framgångsrik säljare, nämligen att kunna lyssna och ha förståelse för kundens utmaningar. Dessa egenskaper är av stor vikt för att kunna presentera en lösning anpassad för respektive kunds behov. Säljpoolen har lång erfarenhet av att rekrytera säljare i Stockholm och vet vilka specifika säljutmaningar som finns just här och, kanske ännu viktigare, hur man tar sig runt dem.

image

Utmaningar vid rekrytering av säljare i Stockholm 

Säljpoolen samarbetar med några av Sveriges mest attraktiva säljorganisationer och har erfarenhet av säljrekrytering sedan 1995, med fokus på att rekrytera säljare i Stockholm. Genom åren har vi haft en framgångsrik utveckling inom olika branscher och följt våra kunders framgångsresor. De utmaningar som företag står inför idag är bekanta för oss, och vår långsiktiga erfarenhet har gett oss insikter och beprövade lösningar för att genomföra framgångsrik rekrytering i Stockholm.

image

Modern rekrytering av säljare

Idag är det viktigt att de framgångsrika säljarna, trots digitalisering och förändring i vår vardag, förstår sina kunder. Många gånger underlättar ett tekniskt intresse, administrativ förmåga och ett förändringsbenäget beteende. De senaste åren har digitaliseringen ökat kraven på att rekrytera säljare i Stockholm. Vi på Säljpoolen har alltid mottagit förändringar med öppna armar, då vi är övertygade om att det är förändring, likt förbättring, som tar säljorganisationerna mot nya höjder.

Rekrytera er framtida stjärnsäljare 

Vi tror på effekten av att vara en samarbetspartner. Ett samarbete för oss innebär att vi ihop med er verksamhet går in i rekryteringsprocessen med ett gemensamt intresse och engagemang där vi tillsammans driver rekryteringen av säljare från start till mål. Vi har som ambition att vara en flexibel samarbetspartner. Genom en gedigen behovsanalys, ska vi säkerställa att ni som kund tillhandahålls de bästa rekryteringslösningarna för att hitta er framtida stjärnsäljare.

Vilken typ av säljare söker ni?

Letar ni efter perfekta mixen mellan en teknisk specialist och driven säljare. Vi hjälper er när ni behöver rekrytera teknisk säljare.

Söker ni en Account Manager? Med bred kunskap, lång erfarenhet och ett stort kandidatnätverk hjälper vi till att hitta er nästa kollega.

Vi hjälper er att tillsätta rätt person när ni ska rekrytera en Key Account Manager.

Vi har vi lång erfarenhet av att rekrytera försäljningschefer och vet var vi hittar rätt ledare för er verksamhet.

image
Rekryteringsprocess

På Säljpoolen rekryterar vi inom alla branscher och nivåer av säljorganisationer. Vi har ett anpassat förhållningssätt för hur vi säkerställer hög kvalité i våra rekryteringsprocesser, något som innebär att vi bland annat kombinerar kompetensbaserad intervjuteknik, med andra urvalsmetoder, som exempelvis personlighets- och begåvningstester. 

Då vi har lång erfarenhet av säljrekrytering är vi duktiga på att särskilja vad som är en framgångsrik säljare och inte. Egenskaper som mod, pålitlighet och att vara kontaktstark, i kombination med gott självförtroende och positiv energinivå är egenskaper som ofta är viktiga för att en säljare ska nå framgång. Detta är faktorer som är svåra att utläsa från ett CV, men som blir tydligt i ett möte mellan rekryteraren och kandidaten.

image
Fördelen med ett samarbete

Den stora fördelen när ni väljer att samarbeta med oss är att ni sparar tid och minskar risken för felrekrytering. Med vår specialistkunskap och erfarenhet är vi ett bra komplement för att säkerställa att den bäst lämpade säljaren är den som ni får träffa vid slutintervju. För oss handlar det alltid om att matcha rätt säljare till rätt företag. På det viset når både vi och våra kunder framgång.

Läs mer om oss
Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden