Anställa fältsäljare – vi hjälper dig!

Riktigt bra fältsäljare kan vara en av de svåraste tjänsterna att tillsätta, men också den med mest direkt påverkan på företagets resultat. Inget säljuppdrag är det andra likt. Vi på Säljpoolen hjälper dig som söker fältsäljare att hitta de bästa kandidaterna till just ditt specifika säljuppdrag.

Hitta din nästa säljstjärna 

Riktigt bra fältsäljare växer inte på träd, men det finns om man vet hur och vart man skall leta. Vårt mål är att hitta rätt kandidater till dig och det förutsättningar som just ditt säljuppdrag innebär. Vi tror på att det krävs en kombination av erfarenhet och hunger för att leverera resultat. Vi lägger stor vikt vid dokumenterad erfarenhet och goda säljresultat men personlighet och särskild kompetens betyder minst lika mycket. Kanske allra mest när det kommer till säljare. Fältsäljare skall hantera många kundkontakter och personligt engagemang med bra människokännedom är egenskaper som skiljer de bra säljarna från de allra bästa.

Säljare behöver brinna för att göra affärer, för att hjälpa kunder och skapa positiva resultat både för dem och för företaget de arbetar på. Problemlösning och att snabbt kunna anpassa sitt budskap och lyssna på kunden är centrala och avgörande egenskaper. Det gäller att hitta och rekrytera rätt säljare för just ditt uppdrag och vi vet
att vi kan hjälpa dig hitta dem.

Olika former av uppdrag kräver olika former av fältsäljare

Ett fältsäljuppdrag är aldrig likt ett annat. Olika uppdrag sätter krav på olika former av kompetens. För oss på Säljpoolen är det viktigt att hitta och matcha uppdragets specifika utmaningar med rätt typ av kandidater för dig att anställa.

Vad är det som driver en högpresterande fältsäljare och hittar man dem? Om du är på jakt efter fältsäljare just nu, hör av dig till oss så hjälper vid dig att besvara frågan och hitta din nästa säljstjärna!

Konsultativ rekrytering

Med vårt kompletta rekryteringspaket får du hjälp av våra erfarna konsulter, som tar hand om hela rekryteringsprocessen.

Läs mer

Researchrekrytering

Vi tar hand om annonsering, läser ansökningar, bokar in intervjuer och tar hand om administrationen. Du får ett fåtal kandidater och sköter intervjuerna själv.

Läs mer

Gör det själv-rekrytering

Sköt rekryteringen helt själv med våra effektiva platsannonspaket. Du hanterar ansökningarna i vårt webbaserade rekryteringsverktyg Masterhelp.

Läs mer

GÖTEBORG

Klippan 1 A, 414 51 Göteborg
Klicka för vägvisning
Tel: 031 - 70 45 170

Läs mer

STOCKHOLM

Dalagatan 34, 113 24 Stockholm
Klicka för vägvisning
Tel: 08-514 81 640

Läs mer

MALMÖ

Husargatan 3, 211 28 Malmö
Klicka för vägvisning
Tel: 040-660 67 20

Läs mer