Rekrytera säljare i Göteborg

Säljpoolen i Göteborg har rekryterat säljare sedan 1995. Tillsammans med oss ökar ni chansen att få en lyckad rekrytering.

Vill du boka möte?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Säljrekrytering med Säljpoolen i Göteborg

Idag står företagen inför många utmaningar. Det råder ständig förändring av säljcykeln, företagens varierande erbjudanden och den snabba digitala utvecklingen. Detta utmanar företagen i landet och inte minst sagt i städer som Göteborg, där många säljorganisationer har sin utgångspunkt. Den ständiga förändringen innebär att antal säljinriktningar och befattningar ökar, och till följd av detta ökar även förvirringen kring vilken säljare som är den rätta för ett företags organisation. Våra rekryteringskonsulter i Göteborg har lång erfarenhet av säljrekryteringar och vet vad som identifierar en framgångsrik säljare, igår, idag och i framtiden. Vi anpassar alltid vår rekryteringsprocess för varje specifikt uppdrag, något som resulterat i att vi känner kandidatmarknaden mycket väl och vet hur vi ska attrahera rätt kandidater för ert företag i Göteborg.

image

Utmaningar vid rekrytering av säljare

Säljpoolen arbetar med Sveriges mest attraktiva säljorganisationer. Vi har arbetat med säljrekrytering under en lång tid, närmare bestämt sedan 1995. Under många år har vi därför fått möjlighet att följa utvecklingen hos flera av våra kunder. De utmaningar som företag står inför idag är utmaningar som vi redan har stött på och hittat lösningar på, för att slutligen landa i en långsiktig rekrytering av en framgångsrik säljare. När ni blir kund hos oss tar vi oss an era utmaningar med största omsorg och ansvar. Vi erbjuder alltid hög service och tillgänglighet, för att tillsammans säkerställa att ni får de bästa förutsättningarna att fortsätta bygga er säljorganisation.

image

Moderna säljare

Idag är det viktigt att de framgångsrika säljarna, trots digitalisering och förändring i vår vardag, förstår sina kunder. Många gånger underlättar ett tekniskt intresse, administrativ förmåga och ett förändringsbenäget beteende. Detta är något som digitaliseringen har ställt krav på de senaste åren. Vi på Säljpoolen har alltid mottagit förändringar med öppna armar, då vi är övertygade om att det är förändring, likt förbättring, som tar säljorganisationerna mot nya höjder. 

Hitta er framtida stjärnsäljare 

Vi tror på effekten av att vara en samarbetspartner. Ett samarbete för oss innebär att vi ihop med er verksamhet går in i rekryteringsprocessen med ett gemensamt intresse och engagemang där vi tillsammans driver säljrekryteringen från start till mål. Vi har som ambition att vara en flexibel samarbetspartner. Genom en gedigen behovsanalys, ska vi säkerställa att ni som kund tillhandahålls de bästa rekryteringslösningarna för att hitta er framtida stjärnsäljare.

Vilken typ av säljare söker ni?

Letar ni efter perfekta mixen mellan en teknisk specialist och driven säljare. Vi hjälper er när ni behöver rekrytera teknisk säljare.

Söker ni en Account Manager? Med bred kunskap, lång erfarenhet och ett stort kandidatnätverk hjälper vi till att hitta er nästa kollega.

Vi hjälper er att tillsätta rätt person när ni ska rekrytera en Key Account Manager.

Vi har vi lång erfarenhet av att rekrytera försäljningschefer och vet var vi hittar rätt ledare för er verksamhet.

image
Rekryteringsprocess

På Säljpoolen rekryterar vi inom alla branscher och nivåer av säljorganisationer. Vi har ett anpassat förhållningssätt för hur vi säkerställer hög kvalité i våra rekryteringsprocesser, något som innebär att vi bland annat kombinerar kompetensbaserad intervjuteknik, med andra urvalsmetoder, som exempelvis personlighets- och begåvningstester. 

Då vi har lång erfarenhet av säljrekrytering är vi duktiga på att särskilja vad som är en framgångsrik säljare och inte. Egenskaper som mod, pålitlighet och att vara kontaktstark, i kombination med gott självförtroende och positiv energinivå är egenskaper som ofta är viktiga för att en säljare ska nå framgång. Detta är faktorer som är svåra att utläsa från ett CV, men som blir tydligt i ett möte mellan rekryteraren och kandidaten.

image
Fördelen med ett samarbete

Den stora fördelen när ni väljer att samarbeta med oss är att ni sparar tid och minskar risken för felrekrytering. Med vår specialistkunskap och erfarenhet är vi ett bra komplement för att säkerställa att den bäst lämpade säljaren är den som ni får träffa vid slutintervju. För oss handlar det alltid om att matcha rätt säljare till rätt företag. På det viset når både vi och våra kunder framgång.

Läs mer om oss
Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden