Rekrytering av din nästa Key Account Manager

Vi sköter rekryteringen av din nästa key account manager i Stockholm, Göteborg och Malmö! Tanken är att göra processen enklare för både kandidater och arbetsgivare, eftersom ni på så vis kan möta varandra på ett smidigare sätt.

 

Att jobba som Key Account Manager

Att ta hand om kunderna och stärka företagets ställning för att bli mer konkurrenskraftigt. Så kan man beskriva uppdraget att jobba som key account manager. Inte minst handlar det om att planera långsiktigt, strategisk och att efter noggrant övervägande fatta genomtänkta beslut.

Vi hjälper dig hitta en kandidat, som klarar att axla ett säljansvar och att vara lyhörd för kundernas behov. Målet är att ge ditt företag ett ansikte utåt som lyser av inkännande, förutseende och professionalism. På samma gång vill vi ge engagerade och kompetenta key account managers möjlighet att hitta lediga jobb där de får glänsa.

 

Lediga jobb för Key Account Manager

I vår rekrytering är kandidatens utbildning, erfarenhet, personlighet och dina önskemål grundpelare. I åtanke har vi alltid att en utmärkt säljare inte nödvändigtvis passar för att jobba som key account manager. Utöver allt som behövs för att leverera bra försäljningssiffror kräver nämligen det här yrket även en förmåga att sätta tydliga mål men att samtidigt vara flexibel. Framförallt ska en key account manager minska avståndet mellan kund och leverantör, för att skapa partnerskap.


Har du frågor om att tillsätta lediga jobb som Key Account Manager genom effektiv rekrytering? Kontakta Säljpoolen för att höra mer om vårt sätt att jobba.

Kontakta någon av våra rekryteringskonsulter

Stockholm   |   Göteborg   |   Malmö

Dan Andersson
Rekryteringskonsult/VD

Göteborg
Direkt: 031-7045171
Mobil: 0708-128888
dan.andersson@saljpoolen.se

Per Asplund
Rekryteringskonsult/Partner

Göteborg
Direkt: 031-7045192
Mobil: 0705-668780
per.asplund@saljpoolen.se

Marie Gummerus
Rekryteringskonsult/Partner

Stockholm
Direkt: 08-51481642
Mobil: 0706-578074
marie.gummerus@saljpoolen.se

Peter Nilsson
Rekryteringskonsult

Malmö
Direkt: 040-6606722
Mobil: 0708-306543
peter.nilsson@saljpoolen.se

Ulf Hammar
Rekryteringskonsult

Stockholm
Direkt: 0706-06 31 00

ulf.hammar@saljpoolen.se

Kontakt via mail

Eller skicka ett meddelande till oss, så svarar vi så fort vi kan.