Chefsrekrytering med Säljpoolen Executive

Vårt nya specialanpassade rekryteringskoncept Säljpoolen Executive 
för chefspositioner och andra nyckelbefattningar. I mer än 25 år har
vi rekryterat tusentals chefer och andra kvalificerade tjänster.

 

Att rekrytera in rätt personer inom chefsrekrytering och andra nyckelbefattningar är den strategiskt viktigaste aktiviteten i ett företag.

Vi har mer än 25 års erfarenhet av chefsrekrytering och andra nyckelbefattningar. Detta har lett till ett brett kontaktnät och en stor bas av kompetenta chefer.

Vår metod för Säljpoolen Executive innebär en grundlig behovsanalys av företaget och tjänstens kravprofil. Det är oerhört viktigt att vi förstår verksamheten för att kunna precisera vilka egenskaper och erfarenheter som krävs för befattningen. Genom djupgående intervjuer med relevanta nyckelpersoner hos er får vi kunskap och uppfattning om er verksamhet, värderingar och företagskultur samt mål och framtida utmaningar. Som framgår i processbeskrivningen genomför vi en djupodlande och transparent rekryteringsprocess. 

Chefsrekrytering i Göteborg, Stockholm och Malmö

Säljpoolen Executive arbetar med chefsrekrytering och vi har kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Våra chefsrekryterare har erfarenhet från de flesta branscher och alla ledande positioner i ett företag/verksamhet.

 

 

Intresserad av Executive Search?

Marie Gummerus
Rekryteringskonsult/Partner

Stockholm
Direkt: 08-514 816 42

marie.gummerus@saljpoolen.se

Hampus Johansson
Rekryteringskonsult/Regionchef

Göteborg
Direkt: 031-70 45 194

hampus.johansson@saljpoolen.se

Dan Andersson
Rekryteringskonsult/VD

Göteborg
Direkt: 031-70 45 171
Mobil: 0708-12 88 88
dan.andersson@saljpoolen.se