Chefsrekrytering med Säljpoolen Executive

Vårt specialanpassade rekryteringskoncept Säljpoolen Executive 
för chefspositioner och andra nyckelbefattningar. I mer än 25 år har
vi rekryterat tusentals chefer och andra kvalificerade tjänster.

 

Att rekrytera in rätt personer inom chefsrekrytering och andra nyckelbefattningar är den strategiskt viktigaste aktiviteten i ett företag.

Vi har mer än 25 års erfarenhet av chefsrekrytering och andra nyckelbefattningar. Detta har lett till ett brett kontaktnät och en stor bas av kompetenta chefer.

Vår metod för Säljpoolen Executive innebär en grundlig behovsanalys av företaget och tjänstens kravprofil. Det är oerhört viktigt att vi förstår verksamheten för att kunna precisera vilka egenskaper och erfarenheter som krävs för befattningen. Genom djupgående intervjuer med relevanta nyckelpersoner hos er får vi kunskap och uppfattning om er verksamhet, värderingar och företagskultur samt mål och framtida utmaningar. Som framgår i processbeskrivningen genomför vi en djupodlande och transparent rekryteringsprocess. 

Chefsrekrytering i Sverige

Säljpoolen Executive arbetar med chefsrekrytering och vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping och Linköping. Våra chefsrekryterare har erfarenhet från de flesta branscher och alla ledande positioner i ett företag/verksamhet.

 

 

Intresserad av Executive Search?

Hampus Johansson
VD

Göteborg
Direkt: 031-70 45 194

hampus.johansson@saljpoolen.se

Dan Andersson
Koncernchef Intensogruppen


Direkt: 0708-12 88 88

dan.andersson@saljpoolen.se