Rekrytering av säljare


Rekrytera säljare

Vill du lyfta säljavdelningen på ditt företag? Eller utöka en redan välfungerande verksamhet? Vi hjälper dig nå fram oavsett mål, genom att rekrytera rätt säljare för uppgiften. För många företag är det säljpersonalen som levererar en avgörande faktor för lönsamheten. Som ansvarig över säljrekryteringarna finns det inte alltid tid att gå igenom ansökningar och sköta allt som hör till en rekryteringsprocess. Där kommer vi in i bilden.

Vi arbetar ständigt för att rekrytera säljare på ett flexibelt, kundanpassat och effektivt sätt. Målet är att hjälpa ditt företag utvecklas på lång sikt. Oavsett hur omfattande uppdraget är utgår vi från ditt affärsbehov. Tillsammans hittar vi dina framtida kollegor, för både enstaka rekryteringar och till helt nya säljorganisationer!

 

Specialister på rekrytering av säljare

Lång erfarenhet har gett oss specialkompetens inom rekrytering av säljare. Genom att vi lär känna din verksamhet och dess behov hittar vi passande kandidater. Med vår expertis och lyhördhet har du större chans att hitta fler som möter dina resursbehov, även personer som kanske inte hade sökt tjänsten annars. Det är viktigt att investera i rekrytering av säljare som har rätt attityd och kompetens för just din organisation. Detta ger dig strategiska konkurrensfördelar som hjälper dig ta framtiden med storm.

 

Hitta den perfekta kandidaten - låt oss rekrytera åt er!

Fokusera på kärnverksamheten och få nya fantastiska medarbetare! Säljpoolen är din stabila samarbetspartner som hittar lösningar och ger dig alla förutsättningar att nå dina mål. Vi rekryterar drivna säljare som har kunskaper du söker, passar in i ditt företags miljö och i arbetsgruppen.

Nedan kan du läs mer om säljrekryteringsprocessen eller klicka dig vidare till vilka tjänster och produkter vi kan erbjuda dig. Du är även varm välkommen att hör av dig eller besöka något av våra kontor så berättar vi mer!


Du hittar våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping och Linköping.

 

Läs mer om säljrekryteringsprocessen   Läs mer våra tjänster

Kontakta oss

Du kan också kontakta oss via formuläret nedan. Vi återkommer så snart vi kan!

Göteborg

Klippan 1 A, 414 51 Göteborg
Klicka för vägvisning
Tel: 031 - 70 45 170

Läs mer

Stockholm

Wallingatan 33, 111 24 Stockholm
Klicka för vägvisning
Tel: 08-514 81 640

Läs mer

Malmö

Adelgatan 9, 211 22 Malmö
Klicka för vägvisning
Tel: 040-660 67 20

Läs mer

Linköping

Apotekaregatan 11, 582 24 Linköping
Klicka för vägvisning
Tel: 013-911 53 80

Läs mer