Rekrytering av säljare


Rekrytera säljare

Vill du lyfta säljavdelningen på ditt företag? Eller utöka en redan välfungerande verksamhet? Vi hjälper dig nå fram till målet genom att rekrytera rätt säljare för uppgiften. För många företag är säljpersonal som levererar en avgörande faktor för lönsamheten. Samtidigt finns inte alltid tid att gå igenom ansökningar och sköta allt annat som hör till en rekryteringsprocess. Där kommer vi in i bilden.

Vi arbetar ständigt för att rekrytera säljare på ett flexibelt, kundanpassat och effektivt sätt. Målet är att hjälpa ditt företag utvecklas på lång sikt. Oavsett hur omfattande uppdraget är utgår vi från ditt affärsbehov. Tillsammans hittar vi dina framtida kollegor, för enstaka rekrytering och till helt nya säljorganisationer!

 

Specialister på rekrytering av säljare

Lång erfarenhet har gett oss specialkompetens inom rekrytering av säljare. Genom att lära känna din verksamhet och dess behov hittar vi passande kandidater. Med vår expertis och lyhördhet har du större chans att hitta fler som möter dina resursbehov. Även personer som kanske inte hade sökt tjänsten annars. Vi levererar bästa möjliga resultat så kvickt och smidigt som möjligt. Investera i rekrytering av säljare med rätt attityd och kompetens för din organisation. De ger dig strategiska konkurrensfördelar som hjälper dig ta framtiden med storm.

 

Hitta den perfekta kandidaten - låt oss rekrytera åt er!

Fokusera på kärnverksamheten och få fantastiska nya medarbetare! Säljpoolen är din stabila samarbetspartner som hittar lösningar och ger dig alla förutsättningar att nå dina mål. Vi rekryterar drivna säljare som har kunskaper du söker, passar in i företagets miljö och i arbetsgruppen. Läs mer vår säljrekryteringsprocess här eller om alla våra tjänster här eller hör av dig så berättar vi mer! Eller besök oss gärna på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

GÖTEBORG

Klippan 1 A, 414 51 Göteborg
Klicka för vägvisning
Tel: 031 - 70 45 170

Läs mer

STOCKHOLM

Dalagatan 34, 113 24 Stockholm
Klicka för vägvisning
Tel: 08-514 81 640

Läs mer

MALMÖ

Husargatan 3, 211 28 Malmö
Klicka för vägvisning
Tel: 040-660 67 20

Läs mer

Kontakta oss

Du kan också kontakta oss via formuläret nedan. Vi återkommer så snart vi kan!