Rekrytera säljare i Linköping

Säljpoolen i Linköping är experter på säljrekrytering. Ett stort nätverk och lång erfarenhet ser vi till att hitta er nästa kollega.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)

Säljrekrytering med Säljpoolen

Rollen som säljare i Linköping kan variera mycket beroende på bland annat bransch och produkt. Rollens variation är en av alla de utmaningar man kan stöta på vid rekrytering av säljare. Att veta vilken säljprofil som passar hos just er är a och o för att lyckas med säljrekryteringen, men det går att se ett mönster hos de säljare som lyckas allra bäst. Dessa personer är lyhörda och har god förmåga att sätta sig in i kundens behov, för att därefter kunna presentera en lösning baserad på kundens utmaningar. Vårt kontor i Linköping ger oss en mycket god lokalkännedom och kunskap om de specifika utmaningar som företag i Östergötland ställs inför vid rekrytering av säljare.

image

Utmaningar vid rekrytering av säljare 

Säljpoolen arbetar med Sveriges mest attraktiva säljorganisationer. Vi har arbetat med säljrekrytering under en lång tid, närmare bestämt sedan 1995. Under många år har vi därför fått möjlighet att följa utvecklingen hos flera av våra kunder. De utmaningar som företag står inför idag är utmaningar som vi redan har stött på och hittat lösningar på, för att slutligen landa i en långsiktig rekrytering av en framgångsrik säljare. När ni blir kund hos oss tar vi oss an era utmaningar med största omsorg och ansvar. Vi erbjuder alltid hög service och tillgänglighet, för att tillsammans säkerställa att ni får de bästa förutsättningarna att fortsätta bygga er säljorganisation.

image

Moderna säljare

Idag är det viktigt att de framgångsrika säljarna, trots digitalisering och förändring i vår vardag, förstår sina kunder. Många gånger underlättar ett tekniskt intresse, administrativ förmåga och ett förändringsbenäget beteende. Detta är något som digitaliseringen har ställt krav på de senaste åren. Vi på Säljpoolen har alltid mottagit förändringar med öppna armar, då vi är övertygade om att det är förändring, likt förbättring, som tar säljorganisationerna mot nya höjder.

Hitta er framtida stjärnsäljare 

Vi tror på effekten av att vara en samarbetspartner. Ett samarbete för oss innebär att vi ihop med er verksamhet går in i rekryteringsprocessen med ett gemensamt intresse och engagemang där vi tillsammans driver säljrekryteringen från start till mål. Vi har som ambition att vara en flexibel samarbetspartner. Genom en gedigen behovsanalys, ska vi säkerställa att ni som kund tillhandahålls de bästa rekryteringslösningarna för att hitta er framtida stjärnsäljare. 

Vilken typ av säljare söker ni?

Letar ni efter perfekta mixen mellan en teknisk specialist och driven säljare. Vi hjälper er när ni behöver rekrytera teknisk säljare.

Söker ni en Account Manager? Med bred kunskap, lång erfarenhet och ett stort kandidatnätverk hjälper vi till att hitta er nästa kollega.

Vi hjälper er att tillsätta rätt person när ni ska rekrytera en Key Account Manager.

Vi har vi lång erfarenhet av att rekrytera försäljningschefer och vet var vi hittar rätt ledare för er verksamhet.

image

Rekryteringsprocess

På Säljpoolen rekryterar vi inom alla branscher och nivåer av säljorganisationer. Vi har ett anpassat förhållningssätt för hur vi säkerställer hög kvalité i våra rekryteringsprocesser, något som innebär att vi bland annat kombinerar kompetensbaserad intervjuteknik, med andra urvalsmetoder, som exempelvis personlighets- och begåvningstester. 

Då vi har lång erfarenhet av säljrekrytering är vi duktiga på att särskilja vad som är en framgångsrik säljare och inte. Egenskaper som mod, pålitlighet och att vara kontaktstark, i kombination med gott självförtroende och positiv energinivå är egenskaper som ofta är viktiga för att en säljare ska nå framgång. Detta är faktorer som är svåra att utläsa från ett CV, men som blir tydligt i ett möte mellan rekryteraren och kandidaten.

Den stora fördelen när ni väljer att samarbeta med oss är att ni sparar tid och minskar risken för felrekrytering. Med vår specialistkunskap och erfarenhet är vi ett bra komplement för att säkerställa att den bäst lämpade säljaren är den som ni får träffa vid slutintervju. För oss handlar det alltid om att matcha rätt säljare till rätt företag. På det viset når både vi och våra kunder framgång.

Läs mer om oss

Kontakta oss

Är ni behov av rekrytering eller har andra frågor? Fyll i formuläret.