Chefsrekrytering i Linköping

Med ett stort nätverk och lång erfarenhet kan Säljpoolen i Linköping hjälpa er när att rekrytera er nya chefer och ledare.

Vill du att vi ringer dig?

Förnamn(Obligatoriskt)

Rekrytera rätt chef med Säljpoolen

Att kartlägga de krav och förväntningar som kommer finnas på en kommande chef är av yttersta vikt för att kunna genomföra en kvalitativ rekryteringsprocess. Därför går vi alltid igenom era förutsättningar och förväntningar på rollen när vi ska hjälpa er att rekrytera chef i Linköping. På Säljpoolen har vi många års erfarenhet av att rekrytera chefsbefattningar och tack vare vårt kontor i Linköping har vi en viktig insyn i de lokala företagens utmaningar. 

image

Rekryteringsprocess

Chefsrekrytering är strategiskt sett en omfattande process. Det krävs ambitiösa förstudier, nulägesanalyser och en tydlig förväntansbild för att säkerställa att processen blir så effektiv och kvalitativ som möjligt. Skulle en rekryteringskonsult inte ta höjd för detta vid rekrytering av chef, är risken stor att missa väsentliga aspekter som på sikt kan få negativ påverkan. 

Våra processer vid chefsrekrytering är kvalitativa och personliga. För oss är det viktigt att om man ska rekrytera en chef, så bör man själv ha varit chef. Vi har seniora rekryteringskonsulter som själva är eller varit chefer, och har därmed djup insikt inom området och vad som förväntas.

Läs mer om oss

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)